Duoteam 3 tafeltennissers TOG doet goede zaken + gift voor de vereniging

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

 

Het derde duoteam van tafeltennisvereniging TOG deed als koploper goede zaken in de wedstrijd tegen concurrent Combat. Martijn de l’Ecluse (2 enkelzeges) en Olav Koning (1) wonnen in de Olympiahal met 4-1. Duo 2 klopte De Treffers met 3-2 (Hans Groenheide 1, Marcel van der Kerkhoff 1). Duo 1 wist niet te winnen van Twenty One Up. Brian de Leeuw klopte een tegenstander en samen met Paul Maan waren ze ook te sterk in de dubbel: het werd daardoor 2-3 voor de Rotterdammers. TOG 3 (regulier) – Kwiek 2-8 (Lennard Toma 1, Sanjay Soekhlal 1, Jos van Nierop 0). TOG 2 (met Joyce van der Velde, Aad van Lienden en Elize Oosterberg) verloor met 0-10 van Hellevoets Effect.

 

Zaal op vrijdag 26 oktober!
Vanwege een inhaalwedstrijd (Koploper TOG 1 ontvangt concurrent Tavenu) heeft TOG aanstaande vrijdagavond 26 oktober beschikking over de zaal. Vrij spelen en trainen is dus mogelijk.

 

Erelid schenkt prijzengeld aan TOG

De succesvolle deelname van Hans en Trees Nicolaï aan de grote Stadsquiz van de Historische Vereniging Maassluis, levert tafeltennisvereniging TOG 670 euro op!  Het prijzengeld was bedoeld voor een Maassluis’ goed doel. Hans, in het verleden jarenlang actief voor TOG en ook erelid, had vooraf met zijn vrouw besloten de eventueel te winnen prijs aan TOG te schenken. Het echtpaar eindigde als tweede! Hans en Trees: gefeliciteerd en bedankt!

 

Meer informatie over TOG? Kijk op www.tog-maassluis.nl.