Tafeltennissers TOG geklopt door ‘oud-TOG1’

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG ontving afgelopen vrijdag De Treffers, het is het team dat een paar jaar geleden nog uitkwam voor TOG maar naar de vereniging in Melissant verhuisde. Het werd een gezellig weerzien (met Arthur Dukker, Jeroen Hendriks, Ewoud van Velzen en de geblesseerde Ron van der Weiden) maar ook een serieuze strijd om de punten. TOG’er Robert Kuiper won niet, Dennis Breevaart evenmin maar zat tegen Arthur en Ewoud wel dichtbij winst. Man van de avond was Brian de Leeuw die alle drie z’n vroegere clubgenoten klopte. 3-7 werd het dus, in het voordeel van De Treffers.

TOG 2 hield DHC op 5-5 (Lennard Toma 2, Jos van Nierop 2, Jos van Nierop 1). Voor het eerste duoteam van TOG was er geen winst. Het duo van Pingwins klopten Bart Dijkman (1) en Paul Maan (0) met 4-1. Bij Duo 3 was het verlies van 2-3 iets dragelijker, hoewel er volgens de TOG’ers meer had ingezeten. Tegen Alexandria’66 won Martijn de l’Ecluse een enkelpartij en samen met Olav Koning de dubbel.

TOG heeft plek voor nieuwe leden. Meer weten?  Kijk op www.tog-maassluis.nl of mail naar bestuur@tog-maassluis.nl. Voor geïnteresseerden, oud-leden etc. heeft TOG in de planning een oud-ledentoernooi op 10 mei en de Maassluis Open op 28 september. Op een eerder moment komen tafeltennissen kan uiteraard ook.

 

Fotobijschrift: Het was een langdurende wedstrijd, tussen TOG en De Treffers waardoor aan het eind van de avond twee wedstrijden tegelijk moesten worden gespeeld.