Veel animo tafeltennistoernooi oud-leden TOG

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Tafeltennisvereniging TOG organiseert vrijdagavond 10 mei in de Olympiahal een oud-ledentoernooitje. ‘We nodigen wat oud-leden uit’, dachten ze bij TOG maar de animo blijkt groter dan gedacht. Onder andere omdat uitgenodigde oud-leden het initiatief namen om ook zelf ook collega-tafeltennissers van vroeger te benaderen.

Zo wist Peter Pols (lid van eind jaren 80 tot 5 jaar geleden) onder andere Dirk van der Kooij, Koos Verwijs en Rob van Bogerijen te strikken en oud-TOG 1-speler Charles van der Hoeven benaderde met succes de broers Sven en Ivar Westerholt. Onder andere ook Hans Nicolaï, Roland Godthelp, Joost Storm, Ewoud van Velzen en Monika Timmerman hebben aangegeven mee te doen. Ook enkele huidige leden doen mee.

Het toernooi (inspelen vanaf 19.00 uur, wedstrijden vanaf 20.00 uur) is niet per se bedoeld als een superprestatiegerichte aangelegenheid maar dat hangt natuurlijk ook van de spelers zelf af. Oud-leden die gewoon voor de gezelligheid willen langskomen zonder zelf te tafeltennissen, zijn uiteraard ook welkom. Meer informatie via bestuur@tog-maassluis.nl .

Afsluiting met bowling en barbecue
TOG sluit het seizoen af met bovengenoemd oud-ledentoernooi en de dag erna met een bowling- en bbq-middag/avond. Kijk op www.tog-maassluis.nl voor meer informatie over TOG.

 

Fotobijschrift:
Ivar Westerholt, Charles van der Hoeven en Frans Pleijsier, TOG 1 van pakweg 15 jaar geleden; ook zijn er vrijdag bij. (archieffoto)