Tafeltennissers TOG doen goede zaken

Tafeltennissers TOG doen goede zaken

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

 

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG (regulier competitie) klopte in de Olympiahal het Delftse Phoenix met 7-3. Een mooie zege voor de Maassluizers omdat de twee teams elkaars concurrent lijken te zijn in de strijd om het kampioenschap in de tweede klasse. Brian de Leeuw en Dennis Breevaart wonnen elk driemaal, Paul Maan won niet.
TOG 2 had tegen Pitt niet heel veel in te brengen en verloor met 1-9. Lennard Toma redde de eer.
Het eerste duoteam moest zijn meerdere erkennen in Twenty One Up. Het werd 1-4 (Robert Kuiper 1, Bart Dijkman 0). Duoteam 2 heeft het tot nu toe zwaar in een sterke derde klasse,. Van Reflex werd door Hans Groenheide en Marcel van den Kerkhoff met 5-0 verloren. Martijn de l’Ecluse en Olav Koning klopten namens Duo 3 de tegenstanders van Combat met 3-2. Martijn en Olav wonnen elk een enkelspel en samen de dubbel.

Tafeltennissen bij TOG?

Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur), de groep spelers is begin dit seizoen inmiddels al aardig uitgebreid. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.